Legyen naprakész

Válassza ki milyen hírekről szeretne értesülni

Riport

Velünk a számok beszélni kezdenek

Fejleszteni szeretné vállalkozását? Érdeklik a könyvelésből nyerhető pénzügyi riportok? Szeretné naprakészen látni likviditását? Profi könyvelőre vágyik? Mi 21. századi ügyféltájékoztatást adunk Önnek - főkönyvi kivonat helyett cégére szabott jelentéssel segítjük Önt döntései meghozatalában.

01

Havi riport

Egyedi igényeihez, elképzeléseihez igazodó, összefoglaló adatokat és ábrákat tartalmazó kimutatásunkkal segítjük döntéshozói munkáját. A főkönyvi könyvelés számait speciálisan cégére szabjuk. Havi rendszerességű üzleti jelentéseinkkel érthető kimutatásokat kaphat cége gazdálkodási adatainak elemzéséről. Az elkészült menedzsment jelentéseket bárhonnan és bármikor elérheti. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.

02

Quick

Szeretné látni hogyan alakulnak cége pénzügyei? Mennyire likvid a vállalkozása? Mikor és milyen bevételekre számíthat illetve milyen kifizetendő számlái vannak? Ezeknek a mindennapos kérdéseknek a megválaszolásában segítünk, hogy megalapozott döntéseket tudjon hozni. Egy bevétel és költségnyilvántartó alkalmazás segítségével mi segítünk Önnek. Láthatja a várható bevételeit és egy helyen tárolhatja számláit elektronikus formában, melyeket hatékonyan rendszerezhet. Hitvallásunk, hogy a mikro- és kisvállalkozások vezetői számára is fontos a folyamatos tájékozottság cégük pénzügyi gazdálkodásáról. Mi együtt gondolkodunk Önnel. Kérje a szolgáltatási csomagunk részeként.

Személyes konzultáció