Legyél naprakész

Válaszd ki milyen hírekről szeretnél értesülni

Kezdd itt

Digitális könyvelés

Digitális könyvelő

A jövőd könyvelője

Mitől más a digitális könyvelés? Attól, hogy nem csupán rögzítjük számláidat, kiszámoljuk a fizetendő adókat és az év végén elkészítjük a beszámolódat. Sokkal inkább előtérbe kerülnek a könyvelésből nyerhető pénzügyi adatok, tanácsadói szerepünk és online pénzügyi szolgáltatási csomagjaink. Éppen ezért egy digitális könyvelő választása, előrelátó döntés - hiszen felbecsülhetetlen előnyökhöz juttathatja a vállalkozást a versenytársakkal szemben.

Az izgalmas feladatok ott kezdődnek, ahol a klasszikus könyvelés véget ér

Mit adunk neked

digitális könyvelőként

Szolgálatásainkat azoknak a kis- és középvállalkozóknak szánjuk, akik lépést szeretnének tartani a vállalkozások egyre gyorsabb ütemű digitalizációjával, akiknek fontos, hogy ebben a szüntelenül változó jogszabályi környezetben is magabiztosan vezethessék cégüket. Vállalkozóknak, akik többet várnak tőlünk – digitális könyvelőktől - mint a határidőben fizetendő adók összegének ismertetését, és igénylik a rendszeres, vizualizált pénzügyi elemzéseket, grafikus kimutatásokat.

1

Csökkentjük adminisztrációs feladataidat

egy közös online felületet használunk a számláid tárolására, rendszerezésére - így minden feltöltött számládat azonnal látjuk, elektronikus számláidat kérheted ügyfeleidtől közvetlenül erre a felületre, banki kivonataid pedig jóváhagyásoddal akár közvetlenül a banktól is érkezhetnek hozzánk

2

Papírmentesen intézzük vállalkozásod ügyeit

nincs szükségünk számláid, cégirataid, szerződéseid papírformában történő átadására, csupán elektronikus másolatuk továbbítása is elegendő számunkra

3

Átlépjük a területi és időbeli határokat

online ügyintézési metódusainknak köszönhetően a szerződéskötéstől a könyvelési anyag leadásig bármit elintézhetünk külön időpont egyeztetés nélkül, digitálisan

4

Több tanácsadást és személyes törődést adunk

a felépített ökoszisztémánknak köszönhetően olyan könyvelésből nyerhető pénzügyi adatokkal szolgálhatunk, amik segítenek vezetői döntéseidben

5

Neked mire van még szükséged?

A könyvelőnet minősítése alapján

A Komjáthy Könyvelés Arany Fokozatú Digitális Könyvelő

Ökoszisztémánk

aminek részesévé válhatsz

Egy olyan rendszerben, ahol a különböző alkalmazások között az adatcsere könnyedén meg tud történni, rengeteg új, kiaknázható lehetőség jelenik meg. Ezek a lehetőségek egyaránt segítik a vállalkozókat és a könyvelőket. Az elmúlt évek alatt volt alkalmunk kialakítani egy olyan ökoszisztémát, aminek köszönhetően olyan új szolgáltatásokat is adhatunk ezáltal, amelyeket korábban csak a nagyvállalatok összetett vállalatirányítási rendszerei biztosítottak. Irodánk a következő rendszerben működik:

A R!PORT könnyen áttekinthetővé teszi a könyvelési adatokat számodra, így nem kell főkönyveket nézegetned, amikor céged pénzügyi helyzetét szeretnék látni. Havi szinten nyomon követhető eredményt kaphatsz, mely segít az üzleti döntéseid során.

A Quick #nemexcel, #nemerp pénzügyi nyilvántartó segítségével bevezetjük vagy át is vállaljuk céged pénzügyi folyamatainak digitális kezelését, kimutatásokat, riportokat készítünk és ez lesz közös felületünk a számláid tárolására, rendszerezésére is.

Ökoszisztémánk középpontjában Te állsz. Számunkra fontos, hogy a digitalizáció számodra is kevesebb adminisztrációt, több információt és nagyobb kényelmet jelentsen. Kapcsolódj be rendszereinkbe és éld meg velünk a könyvelés új korszakát.

A számlázz.hu bárhonnan (telefonról, laptopról), bármikor használható számlázóprogram, melyet könnyedén szinkronizálhatsz banki adataiddal, könyvelőprogramunkkal vagy akár ERP rendszereddel is. Tárolhatod vevőid adatait, automatikus értesítéseket állíthatsz be és még ezernyi extra szolgáltatás vár.

A SMARTBooks számunkra online könyvelést, okos automatizmusokat és közös dokumentumtárat jelent Veled. Neked pedig akár a teljes üzleti folyamataid egyetlen letisztult, online rendszerben történő vezetését jelentheti, akár egy mini ERP.

Nálunk biztonságban vagy

szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk

Akik már

Bennünket választottak

Személyes konzultáció