Legyél naprakész

Válaszd ki milyen hírekről szeretnél értesülni

Cash-Flow tény

Vállalkozásod növekedésével a pénzforgalom alakulásának követése is egyre összetettebbé válik. Cégvezetőként, pénzügyi vezetőként vagy tulajdonosként komoly idő és költség ráfordítást igényel a legmegfelelőbb módszer megtalálása. Legtöbben pénzintézetenként, bankszámlánkként egyesével letöltik a kivonatokat vagy lekérik a számlatörténeteteket. Majd a historikus adatokat egy táblázatba összesítve, előállítják az adott időszak pénzforgalmi jelentéseit. Ezzel - automatizmusok hiányában - évente akár több száz munkaórát is eltöltve. 

A kontrolling rendszermoduljaink részét képező Cash-Flow tény modul egy pénzforgalmi jelentéskészítő alkalmazás,
amellyel kiválthatod a manuális adatfeldolgozást.

Mikor lehet hasznos számodra

Amennyiben azonosítani szeretnéd a tevékenységed jellegéből adódó szezonális trendeket, a pénzellátásban rendszeresen jelentkező szűk keresztmetszeteket. Nyomon követhetővé kívánod tenni a szervezet bevételeinek és kiadásainak alakulását. Tudni szeretnéd, hogy mennyi pénz áll rendelkezésedre az adott időpontban és azok biztosítják-e a következő időszak likviditási problémáktól mentes pénzügyi végrehajtását. Fontos számodra, hogy kiszűrhetővé váljanak a szükségtelenül felmerülő kiadási tételek. Vagy akár, ha optimalizálni szeretnéd vállalkozásod devizagazdálkodását, hosszabb és rövidebb távú lekötéseit.

A modul tartalma

A modul a bankszámlapénzek mozgásáról ad tájékoztatást, bemutatva a pénzeszközállomány változását. Segítségével a bankszámlapénzek mozgása teljeskörűen és átláthatóan lekövethető. A bankszámlatörténetek könnyedén betölthetőek így a kívánt információ azonnal a rendelkezésedre áll. Lehetővé tettük, hogy pénzintézettől függetlenül valamennyi bankszámlád forgalmát időkorlátozás nélkül feltölthesd. Felkészítettük a rendszert a leggyakoribb devizanemek kezelésére. Számtalan szűrő segítségével tettük könnyebbé a tranzakciók közötti keresést.

 
 
  • makrók segítségével vezérelhető, interaktív excel kimutatás 

  • amelyből egy gombnyomással pdf jelentéseket állíthatsz elő

  • látványos Power BI riportállomány, amelyet egy megosztással azonnal online elérhetővé tehetsz

A modul akár teljes tartalmát kérheted arculatodba illeszkedő megjelenéssel, saját logóval

 

Cash-Flow tény

LETÖLTHETŐ MINTA FÁJL (XLSM)

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót
Rendszerkövetelmények
Az Excel riport megfelelő működéséhez minimálisan elvárt az Excel 2013 verziója. A Pdf jelentés megtekintéséhez bármely pdf olvasó használható, így a legelterjedtebb Adobe Acrobat Reader is megfelelő választás. A Power BI riporthoz való hozzáférést egy applikáción keresztül, megosztással biztosítjuk. A megküldött linken keresztül onnantól folyamatosan biztosított a hozzáférés. A Power BI használatához licence szükséges.

Olyan eszközt adunk a kezedbe, amivel cégvezetőként

  • hónapról - hónapra felelős és üzletileg eredményes döntéseket hozhatsz
  • ráadásul mindezt valós, adatokon nyugvó információkra támaszkodva teheted meg
  • átfogó képet kaphatsz szervezeted pillanatnyi helyzetéről és folyamatos működéséről
  • időben hozhatod meg a finanszírozási helyzetet javító intézkedéseket
  • vállalkozásod számadatai kereshetőek és rendszerezetten dokumentáltak lesznek

Amennyiben további kérdésed van, egyeztess velünk online vagy telefonos időpontot!

Telefonos vagy online konzultáció