Legyél naprakész

Válaszd ki milyen hírekről szeretnél értesülni

Cash-Flow előrejelzés

Tapasztalataink szerint a legtöbb kis- és középvállalat már készít valamilyen előrejelzés a várható bevételekről, kiadásokról. Van, ahol részletesen számba veszik a pénzmozgást és van, ahol csak a jelentősebb tételeket gyűjtik össze. Ezeket a kimutatásokat a szervezetek egy részénél az ügyvezetés végzi el, máshol a pénzügyi munkatársak. Így csak ritkán teljeskörű az adatgyűjtés, prezentálás, értékelés, cselekvés folyamata. Általában a pénzügyi kontroller hiányzik a szervezetből vagy az automatizáció, így tudás vagy idő hiányában nem készülnek teljeskörű kimutatások.

Összességben tehát nincs elegendő erőforrás a feladat végrehajtásához.

A likviditás hatékony menedzsmentje

A már említett erőforráshiánynak az orvoslására született meg a KOVERI cash-flow (pénzforgalmi) előrejelzés modul. Amely a vállalkozás rendelkezésére álló valamennyi bizonylat adatát összegyűjtve és az egyéb nyilvántartásokból kinyerhető adatokkal kiegészítve (például a várható személyi jellegű kifizetésekkel és közterhekkel), összetett előrejelzést ad a vizsgált időszakban felmerülő lehetőségekről és kockázatokról. Az előállított információ vezérelhető, szűrhető, illetve a központi dashboard segítségével könnyedén vizualizálható.

A modul tartalma

Kétheti rendszerességgel egy tételes - akár bizonylati tétel szintű - adatokig visszabontható vezetői riport, lista és diagram elemekkel, szűrési lehetőséggel. Aminek segítségével előre láthatóak a pénzgazdálkodásban bekövetkező szűk keresztmetszetek, a pénzáramlások, az időszakot meghatározó domináns partnerek vagy akár a pénzkészlet devizanemenkénti megoszlása is.

 

  • makrók segítségével vezérelhető, interaktív excel kimutatás, amely szükség esetén egyénileg kiegészíthető, módosítható

  • látványos PowerPoint bemutató

  • összefoglaló pdf dokumentum

  • online elérhető Power BI riport

A modul akár teljes tartalmát kérheted arculatodba illeszkedő megjelenéssel, saját logóval

 

Cash-Flow előrejelzés

RENDSZER ISMERTETŐ (PDF)

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót
Rendszerkövetelmények
Az Excel riport megfelelő működéséhez minimálisan elvárt az Excel 2013 verziója. A Pdf jelentés megtekintéséhez bármely pdf olvasó használható, így a legelterjedtebb Adobe Acrobat Reader is megfelelő választás. A Power BI riporthoz való hozzáférést egy applikáción keresztül, megosztással biztosítjuk. A megküldött linken keresztül onnantól folyamatosan biztosított a hozzáférés. A Power BI használatához licence szükséges.

Olyan eszközt adunk a kezedbe, amivel cégvezetőként

  • hónapról - hónapra felelős és üzletileg eredményes döntéseket hozhatsz
  • ráadásul mindezt valós, adatokon nyugvó információkra támaszkodva teheted meg
  • átfogó képet kaphatsz szervezeted pillanatnyi helyzetéről és folyamatos működéséről
  • időben hozhatod meg a finanszírozási helyzetet javító intézkedéseket
  • vállalkozásod számadatai kereshetőek és rendszerezetten dokumentáltak lesznek


Amennyiben további kérdésed van, egyeztess velünk online vagy telefonos időpontot!

Telefonos vagy online konzultáció